BORGERS - muziek in de familie / Bertus Borgers
Lecturis / DATO / 2019 / Formaat 280 x 230 / 256 pagina's / Grafisch ontwerp Katrien van de Camp / ISBN 978-94-6226-309-3


In het boek 'BORGERS - muziek in de familie' vertelt de Bertus Borgers met kennis van zaken over het spelen van muziek in zijn familie. Vanaf het akoestisch tijdperk via de elektrische gitaren tot en met onze digitale wereld, door de generaties heen bleef de muziek zorgen voor samenhang en veerkracht.

Als oudste van negen beschrijft hij de maatschappelijke en culturele veranderingen in een levendig Kempisch gezin waarin de kinderen hun artistieke ambities proberen waar te maken. Generatieconflicten, ontkerkelijking, dominante jeugdculturen en de altijd aanwezige spanning tussen traditie en vernieuwing dreigen de familie uiteen te drijven. Na de dood van hun ouders blijkt muziek wederom een bindende kracht die broers en zussen bij elkaar houdt.

'BORGERS - muziek in de familie' geeft een mooi tijdbeeld en is rijkelijk geïllustreerd met talloze foto's, zowel uit de familie-albums als foto's die professioneel geschoten zijn door gerenommeerde fotografen. Het boek onderscheidt zich bovendien door de mogelijkheid Augmented Reality toe te voegen aan een twaalftal foto's, wat een bijzondere auditieve en visuele sensatie teweeg brengt.

Download app 'effenaar experiences' op smartphone of tablet, scroll in menu NEW naar BORGERS - muziek in de familie, tik op DOWNLOAD, START EXPERIENCE, richt je camera op de cover!

Wilt u een gesigneerd exemplaar?
Maak € 30,- over op NL12 ABNA 0574 5779 04 t.n.v. Bogey Music en vermeld daarbij uw postadres en eventuele signeeropdracht.
Maakt het u niets uit:

ThuisBertusPodiumMuziekZolderWoordWinkelContact   /   biebspinselsde oude doosgeneuzelpoeziealbum

Klets
BORGERS
Onder onze voeten...
Ik hou van Herman
Weg van hier